13 juli, 2014

Dag 4 -Mbeya!

Lyssna på Jens när han rapporterar om de fantastiska under som Jesus gör i Mbeya:

Oj, vilken kväll vi har haft i Mbeya! Över 65.000 personer samlades denna fjärde festivalkväll och mot slutet skedde så mycket mirakler att helandedokumentationsteamet fick svettas ordentligt. Minst fem personer som varit döva på ett eller båda öronen blev botade, bland annat var det en liten flicka som varit döv på båda öronen sedan födseln som Jesus gav full hörsel till. 





Det fanns också en liten pojke som föräldrarna hade fått bära de senaste sju åren eftersom han inte kunde röra sina ben, men Jesus gav benen styrka ikväll. En pappa kom till oss med sin son som var både stum och döv, Jesus botade pojken och pappan fick för första gången höra sin son säga ”pappa". 




Tidigare under dagen fortsatte vi med outreach över hela staden. Ett av teamen åkte till en lite fattigare del av staden och predikade evangelium. Där fanns bland annat en liten pojke på fyra år som hade lidit av två problem; han var stum och han kunde inte röra sin ena hand. Hans masaj-pappa kom fram med honom till en av oss och när vi bett för honom började han vifta med handen som han inte kunde röra och så började han tala. Ett fullständigt helande - och en helt ny framtid - för en fyra år gammal pojke! 


Outreach!

Imorgon är festivalens sista dag! Vi är trötta nu men fortsätter att pressa på i all kraft, för vi vill så gärna hinna nå några till! Be med oss och för oss!

Kolla in videon från igår:


Update 4 Mbeya 2014 from Mission SOS on Vimeo.